Bröllopsdagen är en stor dag och jag skulle så gärna vara med och dokumentera er dag.

Välj ett av paketen här nedan och investera i foton och minnen som ni kommer att minnas för livet.

Vilken paket ni än väljer så ingår ett planeringsmöte där vi får chans att lära känna varandra och gå igenom era önskemål. Antingen träffas vi vid fotoplatsen eller tar en fika på ett café, alternativt att vi pratar över telefon.

Mer info längre ner på sidan.

Paket 1

 • Planeringsmöte
 •  4 timmar – Porträtt, Vigseln, Gratulationer
 •  Alla utvalda (av mig) bilder i högupplösning och lågupplösning på USB (ca 80 – 100 st bilder)
 • Pris: 7 000 kr

Paket 2

 • Planeringsmöte
 • 6 timmar – Förberedelser, Porträtt, Vigseln, Gratulationer
 • Alla utvalda (av mig) bilder i högupplösning och lågupplösning på USB web (ca 110 – 150 st bilder)
 • Webbgalleri som går att dela med nära och kära
 • Pris: 8.000 kr

Paket 3

 • Planeringsmöte
 • 8 timmar – Förberedelser, Porträtt, Vigseln, Gratulationer, Brudskål, Början på middag, första talen
 •  Alla utvalda (av mig) bilder i högupplösning och lågupplösning på USB web (ca 160 – 200 bilder )
 • Webbgalleri som går att dela med nära och kära
 • Pris: 12.000 kr

Vid frågor om vad som gäller kring ombokning/avbokning med anledning av rådande pandemi är ni välkomna att kontakta mig. 

Info

Både innan och under er stora dag kommer ni troligtvis ha mycket att planera och tänka på.  Därför tycker jag det är extra viktigt att både ni och era gäster känner er avslappnade med fotograferingen. Självklart kommer vi gemensamt fram till fina platser där vi kan fota porträtt – men ni ska inte behöva tänka för mycket på planeringen.

Så här går det till när ni bokar mig:

 • Vi planerar ett möte där vi går igenom era önskemål. Vid träffen skriver vi på ett trygghetsavtal från SFF (Svenska fotografers förbund), som innehåller bland annat vad som gäller ang. bildrätt, vid sjukdom, avbokning m.m. 
 • Jag gör ett schemaförslag för fotograferingen som innehåller fotoordning, tider och fotoplatser – som matchar dagens huvudschema som jag får av er
 • Jag gör även en lista med platser där vi kan fota om det blir ostadigt väder
 • Leveranstiden av foton är ca 3 – 4 veckor

Hur tänker jag som fotograf?

Som fotograf strävar jag alltid efter att fånga naturliga känslor och ögonblick. Mitt mål är att fotograferingen ska kännas avslappnat!  Därför använder jag sällan ”poser”, utan jag låter er kanske promenera tillsammans, prata med varandra, jag ställer frågor som ni får svara på osv.  🙂 

Eftersom jag även har stort intresse för landskapsfotografering så använder jag gärna naturen och landskapet även vid bröllopsfoto.

När vi tillsammans börjar fundera ut var vi ska fota porträtten brukar jag tänka på om det finns någon plats för skugga tillgänglig i närheten. Detta gör jag för att om det är riktigt starkt solljus dagen då vi fotar kan det bli hårda skuggor i bilderna – vilken jag helst undviker, jag föredrar mjukt ljus i mina bilder. 
Därför har jag alltid i åtanke att det ska finnas några träd eller en husvägg i närheten av fotoplatsen. 🙂

Jag lägger ner mycket hjärta och själ i varje fotografering och gör alltid mitt allra bästa för att uppnå era förväntningar.

Vad gör vi om det regnar?
Det går att få riktigt fina bilder även om det skulle regna! Till exempel med hjälp av romantiska paraplyer, under ett tak, vid en viadukt eller mot en husvägg.
Ja – det finns massa lösningar!